Wienerensemblens ledare är Torsten Östergren som dirigerar, likt herrarna Strauss med violin och stråke, samtidigt som han själv spelar med i ensemblen.
7/1 -23
Dunkers Kulturhus Konsertsalen kl 15.00

Biljetter: Dunkers Kulturhus

Sångsolister i samtliga konserter:
                Annika Fransson       Sopran
                Henrik Lagercrantz  Tenor

bil

Wienerblut

Boka gärna min Wienerensemble för konsert.
Gör det enklast med på telefon 042 22 20 90

2023 har  Torsten Östergren lett sin Wienerensemble i 40 år. Tillsammans har de bland annat sjungit in det nya året på Liseberg i Göteborg, Folkets Park i Malmö, Skansen i Stockholm och utomlands på Hotel Rosen i Wien, Tivoli i Köpenhamn och Gamle Logen i Oslo.n Strauss spelar gör Torsten Östergrens Wienerensemble
Tidigare 
NYÅRSKONSERT 2023
Torsten Östergrens Wienerensemble (firar 40 År 2023)
30/12 Off genrep Nyhemskolans aula Ängelholm kl 19.00
Biljetter: Nortic 1 timme före konserten i entrén Nyhemskolan
31/12 Landskrona Teater kl  15.00
Biljetter: Landskrona Teater


I drygt 20 år har Torsten Östergrens Wienerensemble turnerat runt i Nordvästskåne för att ge nyårsfirandet en extra guldkant, bland annat för Landskronaborna.
Det brukar bli både festligt och fullsatt och bubbel i pausen. HD tog tempen på den galaklädda publiken inför det här årets konsert.

En tradition har nyårskonserten inte hunnit bli för Per Axel Linder och Harriet Rossing. ”Det är första gången för oss, det har helt enkelt inte blivit av. Men vi har hört att det ska vara festligt”, säger Harriet Rossing. Efter konserten och senare ikväll fortsätter dagen med god mat, lyxsupén är förberedd där hemma. ”Vi ska äta gott”, intygar Per Axel Linder.

3/1 -23 Najaden Foajéscenen Halmstad kl 19.00

Biljetter: Halmstad Turist Center
1 timme före konserten i kassan Najaden